Produk Anyar

  • 30KW Pareum-grid Sistim tanaga surya

    30KW Pareum-grid Sistim tanaga surya

    Sistem tanaga surya mangrupikeun sumber énergi anu tiasa dianyari anu ngamangpaatkeun énérgi panonpoé sareng ngarobih kana listrik.Sistim nu diwangun ku panels surya, inverters, batré jeung komponén séjén.Téknologi ieu parantos populer dina taun-taun ayeuna kusabab ramah lingkungan sareng éféktivitas biaya.Panel surya gampang dipasang sareng ngabutuhkeun pangropéa minimal, janten alternatif béaya rendah pikeun sistem énergi tradisional.Sagedengeun ti eta, eta mangrupakeun téhnologi scalable, nu hartina ...

  • Sistem Tenaga Surya populér, Panel Surya, Batré Litium di Éropa

    Populér Solar Power System, Panel Surya, Lithiu ...

    Produsén Profesional sareng Ékspor 1.1 Kalayan pangalaman 14+ taun, BR Solar parantos ngabantosan sareng ngabantosan seueur Konsumén pikeun ngembangkeun pasar kalebet organisasi Pamaréntah, Kementrian Énergi, Badan PBB, proyék LSM & WB, Wholesalers, Pamilik Toko, Kontraktor Teknik, Sakola, Rumah Sakit, Pabrik, jsb.1.2 Produk BR Solar suksés dilarapkeun di langkung ti 114 Nagara.1.3 Sadaya Jenis Sértipikat Umum, ngajantenkeun kami ngajalankeun kalolobaan proyék: ISO 9001: ...

  • Sistim tanaga surya 40KW

    Sistim tanaga surya 40KW

    Parentah BR Solar System 40KW OFF grid SOALR SYSTEM loba dipaké di tempat-tempat ieu: (1) Alat-alat mobile kayaning imah motor jeung kapal;(2) Dipaké pikeun kahirupan sipil jeung sipil di wewengkon terpencil tanpa listrik, kayaning dataran tinggi, pulo, wewengkon pastoral, pos wates, jsb, kayaning lampu, televisi, jeung tape recorder;(3) Sistim pembangkit listrik tanaga surya rooftop;(4) pompa cai Photovoltaic pikeun ngajawab nginum jeung irigasi sumur cai jero di wewengkon tanpa elect ...

Nyarankeun Produk

5KW Solar Home System

5KW Solar Home System

Sistem bumi surya mangrupikeun téknologi énergi anu tiasa dianyari anu nyayogikeun listrik ka bumi sareng usaha leutik di daérah tanpa aksés kana jaringan listrik tradisional.Sistem ieu biasana diwangun ku panél surya, batré, pangendali muatan, sareng inverter.Panels ngumpulkeun tanaga surya beurang, nu disimpen dina accu keur dipake peuting atawa salila cuaca mendung.Énergi anu disimpen dina batré teras dirobih janten listrik anu tiasa dianggo ngalangkungan inverter.Aplikasi...

LFP-48100 Litium Beusi Fosfat Batré

LFP-48100 Litium Beusi Fosfat Batré

Sababaraha Gambar batré litium LFP-48100 Spésifikasi Batré Litium LFP-48100 Produk Tegangan Nominal Kapasitas Nominal Diménsi Beurat LFP-48100 DC48V 100Ah 453 * 433 * 177mm ≈48kg Nilai Parameter Item Tegangan Nominal (v) 48 Voltage Rentang Gawé 44,8-57,6 Kapasitas Nominal (Ah) 100 Énergi Nominal (kWh) 4,8 Maksimum.

Batré Gelled 12V200AH

Batré Gelled 12V200AH

Ngeunaan Batre Solar Gelled Batre gelled kagolong kana klasifikasi pamekaran batré asam timbal.Métodena nyaéta nambahkeun agén gelling kana asam sulfat pikeun nyieun gél elektro-hidrolik asam sulfat.Batré éléktro-hidrolik biasana disebut batré koloid.Batré Solar Klasifikasi Fitur anu paling penting tina batré gél nyaéta kieu ● Pedalaman batré koloid utamina mangrupikeun struktur jaringan porous SiO2 kalayan sajumlah ageung sela leutik, w ...

BR-M650-670W 210 satengah sél 132

BR-M650-670W 210 satengah sél 132

Perkenalan Singkat Modul Surya Modul surya (disebut ogé panel surya) mangrupikeun bagian inti tina sistem tanaga surya sareng bagian anu paling penting tina sistem tanaga surya.Peranna nyaéta ngarobih tanaga surya janten énérgi listrik, atanapi ngirimkeunana ka batré pikeun neundeun, atanapi ngadorong beban.Éféktivitas panel surya gumantung kana ukuran sareng kualitas sél surya sareng transparansi panutup pelindung/kaca.Kauntungannana: efisiensi tinggi, umur panjang, komponén instalasi gampang ...

Sadaya Dina Hiji MPPT Solar Charge Inverter (WIFIGPRS)

Sadaya Dina Hiji MPPT Solar Charge Inverter (WIFIGPRS)

Perkenalan singket ngeunaan All In One MPPT Solar Charge Inverter RiiO Sun mangrupikeun generasi anyar sadaya inverter surya anu dirancang pikeun sababaraha jinis sistem off grid kalebet sistem DC Couple sareng sistem hibrida generator.Bisa nyadiakeun laju switching kelas UPS.RiiO Sun delivers reliabiliti tinggi, kinerja sarta industri ngarah efisiensi pikeun aplikasi kritis misi.Kamampuhan lonjakan anu ngabédakeun ngajadikeun éta tiasa ngawasa alat-alat anu paling nungtut, sapertos AC, ...

Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium

Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium

The Feature of 51.2V LiFePo4 Batre * Long hirup jeung kaamanan integrasi industri nangtung ensures leuwih ti 6000 siklus kalawan 80% DoD.* Gampang dipasang sareng dianggo Desain inverter terpadu, gampang dianggo sareng gancang dipasang.Ukuran leutik, ngaminimalkeun waktos pamasangan sareng biaya Desain kompak sareng bergaya cocog pikeun lingkungan bumi amis anjeun.* Sababaraha modeu kerja Inverter ngagaduhan rupa-rupa modeu kerja.Naha éta dianggo pikeun catu daya utama di daérah tanpa listrik atanapi ...

48V 100Ah 150Ah 200Ah LiFePo4 Batré

48V 100Ah 150Ah 200Ah LiFePo4 Batré

Spésifikasi Modél Batré LiFePo4 48V BLH-4800W BLH-7200W BLH-9600W Tegangan Nominal 48V (15seri) Kapasitas 100Ah 150Ah 200Ah Énergi 4800Wh 7200Wh 9600W ≤ Siklus Kahirupan 9600Wh 6 Siklus Internal 9600Wh 80% DOD, 25 ℃, 0.5C ≥ 5000 siklus @ 80% DOD, 40 ℃, 0.5C Desain Kahirupan ≥10 taun Muatan Cut-off Tegangan 56.0V ± 0.5V Max.Kontinyu Gawé Ayeuna 100A / 150A (Tiasa milih) ngurangan Cut-off Tegangan 45V ± 0.2V Muatan Tempe ...

Batré 12.8V 200Ah Litium Beusi Fosfat

Batré 12.8V 200Ah Litium Beusi Fosfat

Sababaraha Gambar pikeun Batré 12.8V 300AH LiFePo4 Spésifikasi Batré LiFePo4 Karakteristik Listrik Volage Nominal 12.8V Kapasitas Nominal 200AH Énergi 3840WH Résistansi Internal (AC) ≤20mΩ Siklus Kahirupan> 6000 kali @ 0.5C 80% Discharge Bulanan diri Ngecas 100% @ 0.5C Efisiensi ngurangan 96-99% @ 0.5C Standar Charge Charge Voltage 14.6±0.2V Charge Mode 0.5C ka 14.6V, teras 14.6V, ngecas ayeuna ka 0.02C(CC/cV) Charge Cur.. .

WARTA

  • Batré litium beuki dipaké dina sistem photovoltaic surya

    Dina taun-taun ayeuna, panggunaan batré litium dina sistem pembangkit listrik tanaga surya parantos ningkat.Nalika paménta énergi anu tiasa diperbaharui terus ningkat, kabutuhan pikeun solusi panyimpen énergi anu efisien sareng dipercaya janten langkung mendesak.Batré litium mangrupakeun pilihan populér pikeun solar photovolta ...

  • Partisipasi BR Solar dina Canton Fair parantos suksés disimpulkeun

    Minggu kamari, urang réngsé paméran Canton Fair 5 poé.Kami geus ilubiung dina sababaraha sesi tina Canton Fair dina suksesi, sarta dina unggal sési tina Canton Fair geus patepung loba konsumén jeung babaturan jeung jadi mitra.Hayu urang tingali poto-poto Canton Fair!&nbs...

  • Naon pasar aplikasi panas pikeun sistem PV surya?

    Nalika dunya narékahan pikeun transisi ka énergi anu langkung bersih, langkung sustainable, pasar pikeun aplikasi populér pikeun sistem PV Solar ngembang pesat.Sistem solar photovoltaic (PV) beuki populér alatan kamampuhna pikeun ngamangpaatkeun tanaga surya sarta ngarobahna kana listrik.Ieu...

  • Ngadagoan Papanggih Anjeun dina 135th Canton Fair

    2024 Canton Fair bakal dilaksanakeun pas.Salaku perusahaan ékspor dewasa sareng perusahaan manufaktur, BR Solar parantos milu dina Canton Fair sababaraha kali berturut-turut, sareng ngagaduhan kahormatan pikeun pendak sareng seueur pembeli ti sababaraha nagara sareng daérah dina pameran.Pameran Kanton anyar bakal dilaksanakeun ...

  • Inverter Surya Tilu-Fase: Komponén konci pikeun Sistem Tatasurya Komérsial sareng Industri

    Nalika paménta énergi anu tiasa diperbaharui terus ningkat, tanaga surya parantos janten pesaing utama dina balapan ngirangan émisi karbon sareng merangan perubahan iklim.Komponén penting tina sistem tatasurya nyaéta inverter surya tilu-fase, anu maénkeun peran penting dina ngarobih kakuatan DC anu dibangkitkeun ...

  • 1ISO
  • 2 CE
  • 3RoHS
  • 4 IEC
  • 5FCC
  • 6CB
  • 7 UN
  • 8TUV
  • 9huanbao
  • 11IK10
  • 12 SGS
  • 14 putra
  • IP67
  • kebs