30KW Pareum-grid Sistim tanaga surya

30KW Pareum-grid Sistim tanaga surya

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Solar-énergi-sistem-Poster

Sistem tanaga surya mangrupikeun sumber énergi anu tiasa dianyari anu ngamangpaatkeun énérgi panonpoé sareng ngarobih kana listrik.Sistim nu diwangun ku panels surya, inverters, batré jeung komponén séjén.Téknologi ieu parantos populer dina taun-taun ayeuna kusabab ramah lingkungan sareng éféktivitas biaya.

Panel surya gampang dipasang sareng ngabutuhkeun pangropéa minimal, janten alternatif béaya rendah pikeun sistem énergi tradisional.Salaku tambahan, éta mangrupikeun téknologi anu tiasa skala, anu hartosna tiasa diadaptasi pikeun nyumponan kabutuhan énergi gedong, kota sareng kota ageung atanapi ageung.

Ieu modul jual panas: 30KW Off-grid Solar Power System

1

panel surya

Mono 550W

26 lembar

Métode sambungan: 13 senar x2 paralel
generasi kakuatan poean: 48KWH

2

Kurung

baja C ngawangun

1 pasang

séng hot-dip

4

Inverter surya

30kw-384V

1 pc

1.Asupkeun AC: 380VAC.
2. Rojongan grid / Input Diesel.
3. Gelombang sinus murni, kaluaran frékuénsi kakuatan.
4.AC kaluaran: 380VAC, 50 / 60HZ (opsional).

5

PV Controller

384V 50A

1 pc

 

6

Batré GEL

12V-150AH

32 PCS

32 reug
Total kakuatan release: 40.3KWH

7

Panyambung

MC4

10 pasang

 

8

Kabel PV (panel surya ka PV Controller)

4mm2

200M

 

9

Kabel BVR (Kontrol PV ka Batré)

16mm2

2 buah

 

10

Kabel BVR (Baterai ka Inverter)

16mm2

2 buah

 

9

Pameget AC

4P63A

1 pasang

 

12

Nyambungkeun kabel

16mm2

31 PCS

 

Panel surya

> 25 taun Lifespan

> Efisiensi konversi pangluhurna leuwih 21%

> Kaleungitan kakuatan permukaan anti-reflective sareng anti-soiling tina kokotor sareng lebu

> Alus lalawanan beban mékanis

> Tahan PID, Uyah tinggi jeung résistansi amonia

> Kacida dipercaya kusabab kadali kualitas anu ketat

panel surya

Inverter surya

Inverter

> téhnologi kontrol calakan CPU ganda, kinerja alus teuing

> Prioritas surya, modeu prioritas kakuatan grid bisa diatur, aplikasi fléksibel

> Supir modul IGBT diimpor, résistansi dampak beban induktif langkung kuat

> Ngecas ayeuna / tipe batré bisa diatur, merenah tur praktis

> Kontrol kipas calakan, aman tur dipercaya

> Output AC gelombang sinus murni, sareng adaptasi kana sagala jinis beban;

> Parameter alat tampilan LCD sacara real-time, status operasi janten jelas sakedapan

> Kaluaran overload, panyalindungan sirkuit pondok, Batré leuwih tegangan / panyalindungan tegangan low, leuwih suhu

panyalindungan (85 ℃), panyalindungan tegangan muatan AC

> Ékspor packing hal kai, mastikeun kaamanan transportasi

Batré Gelled

> Pangropéa gratis sareng gampang dianggo.

> Panalungtikan téhnologi canggih kontemporer sarta ngembangkeun batré-kinerja tinggi anyar.

> Ieu bisa loba dipaké dina tanaga surya, tanaga angin, sistem telekomunikasi, kaluar-grid sistem, UPS jeung widang lianna.

> Umur anu dirancang pikeun batréna tiasa dalapan taun kanggo dianggo ngambang.

Batré Gelled

Rojongan ningkatna

rem panel surya

> Hateup Padumukan (Hateup Pitched)

> Hateup Komersil (hateup datar & hateup bengkel)

> Ground Solar Pemasangan sistem

> Tembok nangtung sistem solar ningkatna

> Sadaya struktur aluminium Sistim ningkatna surya

> Parkir mobil Sistim ningkatna surya

Modeu gawé

Muhun, upami anjeun peryogi, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!

Attn: Tuan Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat: + 86-13937319271Surat: sales@brsolar.net

Gambar Proyék Sistem Tenaga Surya Pareum-grid

proyék-1
proyék-2

Sistem tanaga surya beuki populer kusabab seueur mangpaatna.

> Salah sahiji aplikasi utama sistem tanaga surya nyaéta nyadiakeun listrik ka imah jeung usaha.

>Sistem tanaga surya oge seueur dianggo di daerah terpencil dimana akses listrikna terbatas.Contona, di padesaan dimana sambungan ka grid nasional teu mungkin, sistem tanaga surya bisa nyadiakeun sumber listrik dipercaya jeung ongkos-éféktif.

> Aplikasi sejenna tina sistem tanaga surya nyaeta dina industri pertanian.Sistem irigasi tanaga surya parantos dikembangkeun anu ngagunakeun tanaga surya pikeun ngompa cai tina sumur jero taneuh, situ, atanapi walungan pikeun nyirami pepelakan.Ieu ngabantuan para patani ngirangan katergantungan kana pompa solar, anu hargana mahal sareng polusi.

>Sistem tanaga surya ogé tiasa dianggo pikeun ngagerakkeun transportasi sareng ngirangan émisi karbon.

>Sistem tanaga surya tiasa dianggo pikeun nyayogikeun kakuatan darurat nalika bencana alam sapertos angin topan, lini, sareng banjir.Ku nyayogikeun sumber listrik anu dipercaya sareng mandiri, sistem tanaga surya tiasa ngabantosan jasa kritis sapertos rumah sakit, jaringan komunikasi, sareng réspon darurat tetep operasional dina waktos krisis.

Gambar tina Packing & Loading

Bungkusan sareng Loading

Kalayan BR SOLAR, anjeun tiasa kéngingkeun:

A. Hebat hiji-eureun jasa ---- respon Fast, solusi design profésional, hidayah ati tur Sampurna rojongan sanggeus-jualan.

B. Hiji-Stop Solar Solutions & Rupa-rupa cara gawé babarengan ---- OBM, OEM, ODM, jsb.

C. pangiriman gancang (Produk standar: dina 7 poé gawé; Produk konvensional: dina 15 poé gawé)

D. Sertipikat ---- ISO 9001: 2000, CE & EN, RoHS, IEC, IES, FCC, TUV, SONCAP, PVOC, SASO, CCPIT, CCC, AAA jsb.

Sertipikat

sertipikat

FAQ

Q1: Kumaha rojongan teknis anjeun?

A1: Urang nyadiakeun rojongan online hirupna ngaliwatan Whatsapp / Skype / Wechat / Email.Sakur masalah saatos pangiriman, kami bakal nawiskeun anjeun telepon pidéo iraha waé, insinyur kami ogé bakal angkat ka luar negeri ngabantosan para nasabah upami diperyogikeun.

Q2: Kumaha janten agén anjeun?

A2: Contact us ngaliwatan email, urang bisa ngobrol rinci pikeun mastikeun.

Q3: Dupi sampel sadia tur haratis?

A3: Sampel bakal ngecas biaya, tapi biaya bakal ngabalikeun duit sanggeus urutan bulk.

Merenah Ngahubungan

Attn: Tuan Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat: + 86-13937319271Surat: sales@brsolar.net

Bos 'Wechat

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Bos 'Wechat

Platform Resmi

Platform Resmi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami