Sistim tanaga surya 40KW

Sistim tanaga surya 40KW

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

1681025636971

Instruksi Sistem Tatasurya BR

40KW OFF grid SOALR SYSTEM ieu loba dipaké di tempat handap:

(1) Pakakas mobile saperti imah motor jeung kapal;

(2) Dipaké pikeun kahirupan sipil jeung sipil di wewengkon terpencil tanpa listrik, kayaning dataran tinggi, pulo, wewengkon pastoral, pos wates, jsb, kayaning lampu, televisi, jeung tape recorder;

(3) Sistim pembangkit listrik tanaga surya rooftop;

(4) pompa cai Photovoltaic pikeun ngajawab nginum jeung irigasi sumur cai jero di wewengkon tanpa listrik;

(5) Widang Angkutan.Sapertos lampu lantera, lampu sinyal, lampu halangan luhur, jsb;

(6) Widang komunikasi jeung komunikasi.Stasion relay gelombang mikro tanpa dijaga surya, stasiun pangropéa kabel optik, siaran sareng sistem catu daya komunikasi, sistem fotovoltaik telepon pamawa désa, mesin komunikasi leutik, catu daya GPS prajurit, jsb.

Gambar produk Sistim tanaga surya 40KW

Gambar produk Sistim tanaga surya 40KW

Pedaran teknis ngeunaan 40KW Pareum Grid Power

Pedaran teknis ngeunaan 40KW kaluar kakuatan grid

No.

Ngaran

Spésifikasi

Qty

Ucapan

1

panel surya

Mono 300W

90 lembar

métode sambungan: 15 string x6 paralel

2

Batré Solar

Gél 12V 200AH

64 PCS

32 senar x 2 paralel

3

Inverter

40KW DC384V-AC380V

1 Susunan

1, ACInput & Kaluaran AC: 380VAC.

2. Rojongan grid / Input Diesel.

3. Gelombang sinus murni.

4, tampilan LCD, Illigent Fan.

4

Solar Controller

BR-384V-70A

1 Susunan

Perlindungan Overcharge, Over-discharge, Overload, Layar LCD

5

PV Combiner Box

BR 6-1

1 PC

6 asupan, 1 kaluaran

6

Panyambung

MC4

6 pasang

Langkung 6 Pasang Salaku fittings

7

Bracket Panel

Hot-dip Séng

27000W

C-shaped Steel bracket

8

Batré Batu

 

1 Susunan

 

9

Kabel PV

4mm2

600M

Panel surya ka PV Combiner Box

10

Kabel BVR

16mm2

20M

PV Combiner Box mun Controller

11

Kabel BVR

25mm2

2 Susunan

Controller ka Batré, 2m

12

Kabel BVR

35mm2

2 Susunan

Inverter ka Batré, 2m

13

Kabel BVR

35mm2

2 Susunan

Kabel Paralel Batré, 2m

14

Kabel BVR

25mm2

62 Susunan

Batré Nyambungkeun Kabel, 0,3m

15

Pameget

2P 125A

1 Susunan

 

Spésifikasi Téknis --- Panel Surya 300W (Mono)

Ngaran Produk:

Panel Surya 300 Watt

Jumlah modél:

BR-M300W (6*12=72 Sél)

Standar:

TUV, IEC, CE & EN, ROHS, ISO9001, SONCAP, SASO, PVOC

Tempat Asal:

Cina

spésifikasi sél surya:

156*156 Mono kristalin sél surya silikon

spésifikasi:

modul PV kalawan kakuatan maksimum 300W

Max.tegangan Sistim:

1000V DC

Toleransi kakuatan:

0%-3%

Permukaan max.kapasitas beban:

70m/S(200KG/sq.m)

ukuran:

1950mm * 992mm * 45mm

beurat:

20,90 kg

CBM:

0.097

Karakteristik listrik:

Poto

Tegangan sirkuit muka (V):

42.60V

 Panel surya

Arus sirkuit pondok (A):

9.15A

Max.tegangan kakuatan (V):

35.80V

Max.kakuatan ayeuna (A):

8.38A

Efisiensi sél (%):

≥17%

efisiensi modul(%):

≥15,1%

FF(%):

70-72%

Syarat (STD):

Radiasi:

1000W/M2

Suhu:

25°C

rating maksimum mutlak:

Suhu operasi:

-40°C nepi ka +85°C

Suhu neundeun:

-40°C nepi ka +85°C

Bungkusan:

480PCS / 40'GP

Kotak simpang

TUV Certified, MC4 Panyambung, Cai-buktina.

Kaca

High-Transmisi, Low beusi kaca tempered.

Garansi kawates

Workmanship pikeun 10 taun, 90% tina kaluaran kakuatan minimum leuwih 10 taun, 80% leuwih 25 taun.(Kahirupan: 20-25 Taun)

Reliabiliti tinggi kalawan dijamin + 3% kasabaran kaluaran kakuatan

Validitas kutipan:

15 Dinten Saatos Tanggal Surat.

Spésifikasi Téknis --- 40KW Inverter

Sistim tanaga surya 40KW

● kinerja alus teuing kusabab kontrol calakan CPU ganda.

●Settable mode pikaresep suplai mains, mode hemat energi jeung mode pikaresep batré.

● dikawasa ku kipas calakan nu leuwih aman tur dipercaya.

● kaluaran AC gelombang sinus murni, anu sanggup adaptasi jeung rupa-rupa beban.

● LCD tampilan parameter alat sacara real waktu, némbongkeun Anjeun kaayaan ngajalankeun.

● Sagala jinis panyalindungan otomatis tur alarem kaluaran overload jeung sirkuit pondok.

● calakan ngawas status alat kusabab desain panganteur komunikasi RS485.

Perlindungan fase leungit, Kaluaran overload, panyalindungan sirkuit pondok, rupa-rupa panyalindungan otomatis sareng peringatan alarem

Modél

10KW

15KW

20KW

25KW

30KW

40KW

Kapasitas dipeunteun

10KW

15KW

20KW

25KW

30KW

40KW

Mode jeung prinsip gawé

DSP kontrol precision tec hnology na ganda buit-in mikroprocessor PwM (modulasi lebar pulsa) kakuatan kaluaran sagemblengna solated

input AC

fase

3 fase + N + G

Voltaseu

AC220V/AC 380V ± 20%

frékuénsi

50Hz/60Hz±5%

Sistim DC

tegangan DC

96VDC(10KW/15KW)DC192V/DC220V/DC240V/DC380V 【Anjeun tiasa milih 16-32 12V batré】

Batré ngambang

Batré bagian tunggal 13.6V × batré No.【sapertos 13.6V × 16pcs = 217.6V】

tegangan cut-off

Batré bagian tunggal 10.8V × batré No. 【sapertos 10.8V × 16pcs = 172.8V】

kaluaran Ac

fase

3 fase + N + G

Voltaseu

AC220v / AC380V / 400V / 415v (beban kaayaan ajeg)

frékuénsi

50Hz/60Hz±5%(kakuatan kota) 50Hz±0,01% (daya batré)

efisiensi

≥95% (beban100%)

bentuk gelombang kaluaran

Gelombang sinus murni

Total distorsi harmonik

Beban linier<3% beban nonlinier≤5%

volage beban Dynamikc

<± 5% (tina 0 nepi ka 100% uyah)

Ngalihkeun waktos

<10s

Ganti waktos batré sareng kakuatan kota

3s-5s

sora teu saimbang

<± 3% <± 1% ( tegangan beban saimbang)

Kamampuhan leuwih beban

120% 20S ngajaga, leuwih ti 150%, 100ms

Indéks Sistim

efisiensi gawé

100% beban≥95%

Suhu operasi

-20 ℃ -40 ℃

Kalembaban relatif

0 ~ 90% euweuh kondensasi

ribut

40-50dB

struktur

Ukuran DxW × H[mm)

580*750*920

Beurat Kg)

180

200

220

250

300

400

Spésifikasi Téknis --- 384V 70A Solar MPPT Controller

Sistim tanaga surya 40KW

Cai mibanda hiji algoritma MPPT efisien, efisiensi MPPT ≥99.5%, sarta efisiensi converter nepi ka 98%.

Modeu muatan: tilu tahapan (arus konstan, tegangan konstan, muatan ngambang), éta manjangkeun umur batre.

Opat jenis pilihan mode beban: ON / OFF, kontrol tegangan PV, kontrol Dual Time, PV + kontrol Time.

Tilu rupa biasa dipaké batré kalungguhan-asam (Seal\Gel\Flooded) setélan parameter fcan dipilih ku pamaké, sarta pamaké ogé bisa ngaluyukeun parameter pikeun ngecas batré séjén.

Cai mibanda fungsi ngecas ngawatesan ayeuna.Lamun kakuatan PV badag teuing, controller otomatis ngajaga daya ngecas, sarta arus ngecas moal ngaleuwihan nilai dipeunteun.

Rojongan multi-mesin paralel pikeun ngawujudkeun pamutahiran kakuatan sistem.

Fungsi tampilan LCD definisi tinggi pikeun mariksa data anu ngajalankeun alat sareng status kerja, ogé tiasa ngadukung ngarobih parameter tampilan controller.

Komunikasi RS485, urang tiasa nawiskeun protokol komunikasi pikeun manajemén terpadu pamaké merenah tur ngembangkeun sekundér.

Rojongan ngawaskeun parangkat lunak PC sareng modul WiFi pikeun ngawujudkeun ngawaskeun awan APP.

Sertifikasi CE, RoHS, FCC disatujuan, urang tiasa ngabantosan klien pikeun lulus sababaraha sertifikasi.

3 taun jaminan, sarta 3 ~ 10 taun ngalegaan jasa jaminan ogé bisa disadiakeun.

Spésifikasi Téknis --- Batré 12V 200AH

Spésifikasi Téknis --- Batré 12V 200AH

Gambar proyék

Gambar proyék

Nganteurkeun produk

Pangiriman Produk 1
Pangiriman produk 2
Pangiriman produk 3

Perusahaan kami

Yangzhou Bright Solar Solutions Co., Ltd. Diadegkeun taun 1997, ISO9001: 2015, CE, EN, RoHS, IEC, FCC, TUV, Soncap, CCPIT, CCC, produsén disatujuan AAA sareng eksportir lampu jalan surya, lampu jalan LED, perumahan LED, batré surya, panel surya, controller surya sarta solar home lighting system.Overseas Éksplorasi jeung Popularitas: Urang kungsi hasil dijual lampu jalan surya urang jeung panels surya ka pasar luar negeri kayaning Filipina, Pakistan, Kamboja, Nigeria, Kongo, Italia, Australia, Turki, Yordania, Irak, UAE, India,, Méksiko, jsb Jadi No 1 of HS 94054090 dina industri solar dina 2015. Penjualan bakal tumuwuh dina laju 20% nepi ka 2020. Urang ngaharepkeun cooperate jeung leuwih mitra jeung distributor pikeun ngamekarkeun deui bisnis pikeun nyieun makmur win-win partnerships.OEM / ODM sayogi.Wilujeng sumping mail patarosan anjeun atanapi nelepon.

12.8V 300Ah Litium Beusi Phosp7

Sertipikat kami

12.8V CE bijil

12.8V CE bijil

MSDS

MSDS

UN38.3

UN38.3

CE

CE

ROHS

ROHS

TUV n

TUV

Upami Anjeun hoyong Mitra sareng Kami, Mangga Taros Kami

Dear Sir Atawa Manajer Meuli,

Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun maca taliti, Mangga pilih model hayang anjeun sarta ngirim kami ku mail kalawan kuantitas purchasing hayang Anjeun.

Perhatikeun unggal modél MOQ nyaéta 10PC, sareng waktos produksi umum nyaéta 15-20 dinten kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telepon: +86-514-87600306

Surélék:sales@brsolar.net

Penjualan HQ: No.77 di Lianyun Jalan, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Addr .: Wewengkon Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Hatur nuhun deui kanggo waktos anjeun sareng ngarepkeun usaha babarengan pikeun pasar ageung Tata Surya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami