Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium

Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium

Fitur batré LiFePo4 51.2V

* Umur panjang sareng kaamanan
integrasi industri nangtung ensures leuwih ti6000 siklus kalawan 80% DoD.

* Gampang dipasang sareng dianggo
Desain inverter terpadu, gampang dianggo sareng gancang dipasang.
Ukuran leutik, ngaminimalkeun waktos pamasangan sareng biaya Desain kompak sareng bergaya cocog pikeun lingkungan bumi amis anjeun.

* Sababaraha modeu kerja
Inverter ngagaduhan rupa-rupa modeu kerja.Nahaeta dipaké pikeun catu daya utama di wewengkon tanpalistrik atawa catu daya cadangan di wewengkon kalawankakuatan teu stabil nungkulan gagalna kakuatan dadakan, étaSistem tiasa ngabales sacara fleksibel.

* Ngecas gancang sareng fleksibel
Rupa-rupa metode ngecas, anu tiasa dicaskalawan kakuatan photovoltaic atawa komérsial, atawa duanana diwaktos anu sami.

* Skalabilitas
Anjeun tiasa nganggo 4 batré paralel sakaliguswaktos, sarta bisa nyadiakeun maksimum 20kwh pikeunpamakéan Anjeun.

Sababaraha Gambar Batré 51.2V LiFePo4

Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium
Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium
Batré LiFePO4 51.2V 200Ah Batré Litium

Spésifikasi Batré 51.2V LiFePo4

Inverter spésifikasi teknis
Modél inverter EOV48-5.0S-C1
BIAYA PV
Jinis muatan surya MPPT
Daya Kaluaran Maksimum 5000W
PV Ngecas Range Ayeuna 0~80A
Rentang tegangan operasi PV 120 ~ 500V
MPPT Range Tegangan 120~450V
AC CAS
Daya Muatan Maksimum 3150W
AC ngecas Range Ayeuna 0~60A
Dipeunteun Input Tegangan 220/230Vac
Input Range tegangan 90~280Vac
AC OUTPUT
Dipeunteun Kaluaran Daya 5000W
Maksimum Output Ayeuna 30A
Frékuénsi 50Hz
Overload Ayeuna 35A
BATERAI INVERTER OUTPUT
Dipeunteun Kaluaran Daya 5000W
Daya Puncak Maksimum 10KVA
Faktor kakuatan 1
Tegangan Kaluaran Dipeunteun (Vac) 230Vac
Frékuénsi 50Hz
Periode Pindah Otomatis <15 ms
THD < 3%

Ngahasilkeun Léngkah Batré LiFePo4

Ngahasilkeun Léngkah Batré LiFePo4

Bungkusan Gambar pikeun Batré LiFePo4

Bungkusan Gambar pikeun Batré LiFePo4

Perusahaan kami

Yangzhou Bright Solar Solutions Co., Ltd. Diadegkeun taun 1997, ISO9001: 2015, CE, EN, RoHS, IEC, FCC, TUV, Soncap, CCPIT, CCC, produsén disatujuan AAA sareng eksportir lampu jalan surya, lampu jalan LED, perumahan LED, batré surya, panel surya, controller surya sarta solar home lighting system.Overseas Éksplorasi jeung Popularitas: Urang kungsi hasil dijual lampu jalan surya urang jeung panels surya ka pasar luar negeri kayaning Filipina, Pakistan, Kamboja, Nigeria, Kongo, Italia, Australia, Turki, Yordania, Irak, UAE, India,, Méksiko, jsb Jadi No 1 of HS 94054090 dina industri solar dina 2015. Penjualan bakal tumuwuh dina laju 20% nepi ka 2020. Urang ngaharepkeun cooperate jeung leuwih mitra jeung distributor pikeun ngamekarkeun deui bisnis pikeun nyieun makmur win-win partnerships.OEM / ODM sayogi.Wilujeng sumping mail patarosan anjeun atanapi nelepon.

12.8V 300Ah Litium Beusi Phosp7

Sertipikat kami

12.8V CE bijil

12.8V CE bijil

MSDS

MSDS

UN38.3

UN38.3

CE

CE

ROHS

ROHS

TUV n

TUV

Upami Anjeun hoyong Mitra sareng Kami, Mangga Taros Kami

Dear Sir Atawa Manajer Meuli,

Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun maca taliti, Mangga pilih model hayang anjeun sarta ngirim kami ku mail kalawan kuantitas purchasing hayang Anjeun.

Perhatikeun unggal modél MOQ nyaéta 10PC, sareng waktos produksi umum nyaéta 15-20 dinten kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telepon: +86-514-87600306

Surélék:sales@brsolar.net

Penjualan HQ: No.77 di Lianyun Jalan, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Addr .: Wewengkon Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Hatur nuhun deui kanggo waktos anjeun sareng ngarepkeun usaha babarengan pikeun pasar ageung Tata Surya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami