5KW Solar Home System

5KW Solar Home System

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Solar Home System-Poster

Sistem bumi surya mangrupikeun téknologi énergi anu tiasa dianyari anu nyayogikeun listrik ka bumi sareng usaha leutik di daérah tanpa aksés kana jaringan listrik tradisional.Sistem ieu biasana diwangun ku panél surya, batré, pangendali muatan, sareng inverter.Panels ngumpulkeun tanaga surya beurang, nu disimpen dina accu keur dipake peuting atawa salila cuaca mendung.Énergi anu disimpen dina batré teras dirobih janten listrik anu tiasa dianggo ngalangkungan inverter.

Aplikasi sistem bumi solar ngagaduhan poténsi anu saé pikeun nyayogikeun énergi bersih sareng ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun jutaan jalma di dunya.Di daérah tanpa aksés listrik, sistem bumi surya tiasa nyayogikeun sumber listrik anu dipercaya sareng terjangkau, ngamungkinkeun rumah tangga ngagaduhan aksés kana cahaya, kulkas, komunikasi, sareng hiburan.Ieu tiasa ningkatkeun kualitas kahirupan pikeun anu cicing di padésan sareng ningkatkeun produktivitas pikeun usaha leutik.

Ieu modul jual panas: 5KW Off-grid Solar Power System

1

panel surya

Mono 550W

8 leutak

Métode sambungan: 2 senar * 4 paralel
generasi kakuatan poean: 20KWH

2

PV Combiner Box

BR 4-1

1 pc

4 inputs, 1 kaluaran

3

Kurung

 

1 pasang

alloy aluminium

4

Inverter surya

5kw-48V-90A

1 pc

1. AC Input rentang tegangan: 170VAC-280VAC.
2. tegangan Kaluaran AC: 230VAC.
3. Gelombang sinus murni, kaluaran frékuénsi luhur.
4. Max kakuatan PV: 6000W.
5. Max PV Tegangan: 500VDC.

5

Batré gél

48V-200AH

2 buah

2 paralél

6

Panyambung

MC4

6 pasang

 

7

Kabel PV (panel surya ka PV Combiner Box)

4mm2

200m

 

8

Kabel PV (PV Combiner Box to Inverter)

10mm2

40m

 

9

Kabel BVR (Inverter to DC Breaker)

35mm2
2m

2 buah

 

10

Kabel BVR (Aki ka DC Breaker)

16mm2
2m

4 buah

 

11

Nyambungkeun Kabel

25mm2
0,3m

6 leutak

 

12

Pameget AC

2P 32A

1 pc

 

Panel surya

> 25 taun Lifespan

> Efisiensi konversi pangluhurna leuwih 21%

> Kaleungitan kakuatan permukaan anti-reflective sareng anti-soiling tina kokotor sareng lebu

> Alus lalawanan beban mékanis

> Tahan PID, Uyah tinggi jeung résistansi amonia

> Kacida dipercaya kusabab kadali kualitas anu ketat

panel surya

Inverter surya

Sadaya-di-Hiji-Inverter

> Sadayana, nyolok sareng maén desain pikeun gampang dipasang

> efisiensi inverter nepi ka 96%

> Efisiensi MPPT nepi ka 98%

> kakuatan konsumsi status pisan low

> Kinerja tinggi dirancang pikeun sagala jinis beban induktif

> Ngeusi batre Litium sadia

> Kalawan diwangun dina AGS

> Ngawaskeun jauh jeung kontrol via Nova portal online

Batré Litium

> Kasalametan pikeun imah

> Hirup desain > 10 taun

> Kapasitas fléksibel

> Pamasangan Gampang

Litium-Batre

Rojongan ningkatna

rem panel surya

> Hateup Padumukan (Hateup Pitched)

> Hateup Komersil (hateup datar & hateup bengkel)

> Ground Solar Pemasangan sistem

> Tembok nangtung sistem solar ningkatna

> Sadaya struktur aluminium Sistim ningkatna surya

> Parkir mobil Sistim ningkatna surya

Modeu gawé

Muhun, upami anjeun peryogi, mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami!

Attn: Tuan Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat: + 86-13937319271Surat: sales@brsolar.net

Gambar Proyék Sistem Tenaga Surya Pareum-grid

proyék-1
proyék-2

Sistem bumi solar parantos muncul salaku téknologi anu ngajangjikeun pikeun nyayogikeun aksés énergi pikeun jutaan jalma anu cicing di luar jaringan atanapi gaduh aksés listrik anu teu dipercaya.Dina taun-taun ayeuna, panggunaan SHS parantos ningkat sacara drastis, sareng diperkirakeun yén langkung ti 100 juta jalma di dunya ayeuna ngandelkeun téknologi ieu pikeun cahaya, ngecas telepon sélulér, sareng ngerjakeun alat-alat leutik.Kalayan ngagunakeun sistem bumi solar, rumah tangga ngirangan katergantungan kana bahan bakar fosil sareng ngaminimalkeun kakurangan sumber tanaga anu teu tiasa diperbaharui.

Sanajan mangpaat SHS, deployment na geus utamana di padesaan, dimana konektipitas grid diwatesan.Dina taun-taun ayeuna, kumaha ogé, SHS ogé parantos populer di daérah perkotaan, khususna di nagara-nagara berkembang, dimana aksés kana listrik anu dipercaya sareng terjangkau penting pikeun pangwangunan ékonomi sareng sosial.

Gambar tina Packing & Loading

Bungkusan sareng Loading

Ngeunaan BR Solar

BR SOLAR mangrupikeun produsén profésional sareng éksportir pikeun sistem tanaga surya, Sistem Panyimpen Énergi, Panel Surya, Batré Litium, Batré Gelled & Inverter, jsb.

+14 Taun Pangalaman Manufaktur & Ékspor, BR SOLAR parantos ngabantosan sareng ngabantosan seueur Konsumén pikeun ngembangkeun pasar kalebet organisasi Pamaréntah, Kementerian Energi, Badan PBB, LSM & proyék WB, Pemborong, Pamilik Toko, Kontraktor Teknik, Sakola, Rumah Sakit, Pabrik, jsb.

Produk BR SOLAR suksés dilarapkeun di langkung ti 114 Nagara.Kalayan bantosan BR SOLAR sareng kerja keras para nasabah, para nasabah janten langkung ageung sareng langkung ageung sareng sababaraha diantarana nomer 1 atanapi top di pasarna.Salami anjeun peryogi, kami tiasa nyayogikeun solusi surya sadinten sareng jasa sadinten.

Sertipikat

sertipikat

FAQ

Q1: Naon jenis sél surya urang boga?

A1: Mono solarcell, kayaning 158.75 * 158.75mm, 166 * 166mm, 182 * 182mm, 210 * 210mm, Poly solarcell 156.75 * 156.75mm.

Q2: What is the lead time?

A2: Biasana 15 poé gawé sanggeus mayar sateuacanna.

Q3: Naon kapasitas bulanan anjeun?

A3: kapasitas Bulanan ngeunaan 200MW.

Q4: Naon jaman jaminan, sabaraha taun?

A4: 12years jaminan produk, 25years 80% jaminan kaluaran listrik pikeun solarpanel monofacial, 30years 80% jaminan kaluaran kakuatan pikeun panel surya bifacial.

Merenah Ngahubungan

Attn: Tuan Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat: + 86-13937319271Surat: sales@brsolar.net

Bos 'Wechat

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Bos 'Wechat

Platform Resmi

Platform Resmi


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami