Sadaya Dina Hiji MPPT Solar Charge Inverter (WIFIGPRS)

Sadaya Dina Hiji MPPT Solar Charge Inverter (WIFIGPRS)

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Perkenalan singket ngeunaan All In One MPPT Solar Charge Inverter

RiiO Sun mangrupikeun generasi anyar sadaya inverter surya anu dirancang pikeun sababaraha jinis sistem off grid kalebet sistem DC Couple sareng sistem hibrida generator.Bisa nyadiakeun laju switching kelas UPS.

RiiO Sun delivers reliabiliti tinggi, kinerja sarta industri ngarah efisiensi pikeun aplikasi kritis misi.Kamampuhan lonjakan anu ngabédakeun ngajantenkeun alat-alat anu paling nungtut, sapertos AC, pompa cai, mesin cuci, freezer, jsb.

Kalayan fungsi bantosan kakuatan & kontrol kakuatan, éta tiasa dianggo pikeun damel sareng sumber AC kawates sapertos generator atanapi grid kawates.RiiO Sun otomatis tiasa nyaluyukeun ngecas na Ngahindarkeun grid atawa generator jadi overloaded.Upami kakuatan puncak samentawis muncul, éta tiasa dianggo salaku sumber suplement kana generator atanapi grid.

Fitur Utama

• Sadayana dina hiji, colokan jeung muter desain pikeun instalasi gampang

• Bisa dilarapkeun pikeun gandeng DC, sistem hibrid surya sarta sistem cadangan kakuatan

• kakuatan generator mantuan

• Beban naekeun Fungsi

• efisiensi inverter nepi ka 94%

• efisiensi MPPT nepi ka 98%

• Distorsi harmonik <2%

• kakuatan konsumsi status pisan low

• kinerja High dirancang pikeun sagala jinis beban induktif

• BR Solar premium II manajemén ngecas batré

• Kalawan diwangun dina estimasi SOC batré

• Equalization ngecas program éta sadia pikeun ngabahekeun sarta batré OPZS

• Litium Batré ngecas éta sadia

• Pinuh programmable ku APP

• ngawaskeun jauh jeung kontrol via portal online NOVA

Sababaraha Gambar pikeun Sadaya Dina Hiji MPPT Solar Charge Inverter

Sadaya Dina Hiji MPPT Solar Charge Inverter

Spésifikasi teknis

Runtuyan

RiiO Sun

Modél

2KVA-M

3KVA-M

2KVA-S

3KVA-S

4KVA-S

5KVA-S

6KVA-S

Topologi produk

Transformer dumasar

Bantuan kakuatan

Sumuhun

inputs AC

Input rentang tegangan: 175 ~ 265 VAC, Input frékuénsi: 45 ~ 65Hz

Input AC Arus (transfer switch)

32A

50A

Inverter

tegangan batré nominal

24VDC

48VDC

rentang tegangan input

21 ~ 34VDC

42~68VDC

Kaluaran

Tegangan: 220/230/240 VAC ± 2%, Frékuénsi: 50/60 Hz ± 1%

Distorsi harmonik

<2%

Faktor kakuatan

1.0

Terus.kakuatan kaluaran dina 25 ° C

2000VA

3000VA

2000VA

3000VA

4000VA

5000VA

6000VA

Max.Daya kaluaran dina 25°C

2000W

3000W

2000W

3000W

4000W

5000W

6000W

Daya puncak (3 detik)

4000W

6000W

4000W

6000W

8000W

10000W

12000W

efisiensi maksimum

91%

93%

94%

kakuatan beban nol

13W

17W

13W

17W

19W

22W

25W

Charger

Nyerep tegangan ngecas

28.8VDC

57.6VDC

Ngambang tegangan ngecas

27.6VDC

55.2VDC

Jenis batré

AGM / GEL / OPzV / Timah-Karbon / Li-ion / Banjir / Traksi TBB SUPER-L(runtuyan 48V)

Batré ngecas ayeuna

40A

70A

20A

35A

50A

60A

70A

Santunan suhu

Sumuhun

Solar Charger Controller

Max kaluaran ayeuna

60A

40A

60A

90A

kakuatan PV maksimum

2000W

3000W

4000W

6000W

PV tegangan circuit kabuka

150V

rentang tegangan MPPT

65V~145V

MPPT carjer efisiensi maksimum

98%

efisiensi MPPT

99,5%

Panyalindungan

a) kaluaran sirkuit pondok, b) overload, c) tegangan batré tinggi teuing

d) tegangan batré low teuing, e) hawa tinggi teuing, f) tegangan input kaluar tina rentang

data umum

AC Out Ayeuna

32A

50A

waktos mindahkeun

<4ms(<15ms nalika Mode WeakGrid)

Jauh on-off

Sumuhun

 

Panyalindungan

a) kaluaran sirkuit pondok, b) overload, c) tegangan batré leuwih tegangan

d) tegangan batré dina tegangan, e) leuwih suhu, f) blok kipas

g) tegangan input kaluar tina rentang, h) tegangan input ripple teuing tinggi

Tujuan umum com.Palabuhan

RS485 (GPRS, WLAN opsional)

Kisaran suhu operasi

-20 nepi ka +65˚C

Kisaran suhu neundeun

-40 nepi ka +70˚C

Kalembaban relatif dina operasi

95% tanpa kondensasi

Luhurna

2000m

Data Mékanis

Diménsi

499 * 272 * 144 mm

570 * 310 * 154 mm

Beurat bersih

15 kg

18 kg

15 kg

18 kg

20 kg

29 kg

31 kg

Niiskeun

kipas paksa

Indéks panyalindungan

IP21

Standar

Kasalametan

EN-IEC 62477-1, EN-IEC 62109-1, EN-IEC 62109-2

EMC

EN61000-6-1, EN61000-6-2, EN61000-6-3, EN61000-3-11, EN61000-3-12

Sababaraha Gambar Pikeun Proyék

Gambar proyék

Bungkusan Sadaya Dina Hiji MPPT Solar Charge Inverter

Pangiriman Produk 1
Pangiriman produk 2
Pangiriman produk 3

Perusahaan kami

BR SOLAR mangrupikeun produsén profésional sareng éksportir pikeun sistem tanaga surya, Sistem Panyimpen Énergi, Panel Surya, Batré Litium, Batré Gelled & Inverter, jsb.

Sabenerna, BR Solar Dimimitian ti Tiang Lampu Jalan, Lajeng dipigawé ogé di pasar Solar Street Light.Sakumaha anjeun terang, seueur nagara di dunya kakurangan listrik, jalanna poék nalika wengi.Dimana kabutuhan, Dimana BR Solar.

Produk BR SOLAR suksés dilarapkeun di langkung ti 114 Nagara.Kalayan bantosan BR SOLAR sareng kerja keras para nasabah, para nasabah janten langkung ageung sareng langkung ageung sareng sababaraha diantarana nomer 1 atanapi top di pasarna.Salami anjeun peryogi, kami tiasa nyayogikeun solusi surya sadinten sareng jasa sadinten.

12.8V 300Ah Litium Beusi Phosp7

Sertipikat kami

CE

CE

ROHS

ROHS

UN38.3

UN38.3

MSDS

MSDS

TUV n

TUV

TUV33

TUV NORD

Upami Anjeun hoyong Mitra sareng Kami, Mangga Taros Kami

Dear Sir Atawa Manajer Meuli,

Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun maca taliti, Mangga pilih model hayang anjeun sarta ngirim kami ku mail kalawan kuantitas purchasing hayang Anjeun.

Perhatikeun unggal modél MOQ nyaéta 10PC, sareng waktos produksi umum nyaéta 15-20 dinten kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telepon: +86-514-87600306

Surélék:sales@brsolar.net

Penjualan HQ: No.77 di Lianyun Jalan, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Addr .: Wewengkon Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Hatur nuhun deui kanggo waktos anjeun sareng ngarepkeun usaha babarengan pikeun pasar ageung Tata Surya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami