BR-M650-670W 210 satengah sél 132

BR-M650-670W 210 satengah sél 132

Katerangan pondok:

* MBB PERC Satengah Cut Cell

* Alus kinerja low-lampu

* 100% Inspection Garansi Reliabiliti

* Anti PID

* Beban mékanis diperkuat

* Bungkusan Kapadetan Tinggi


Rincian produk

Tag produk

Perkenalan singket ngeunaan modul surya

Modul surya (disebut ogé panel surya) mangrupikeun bagian inti tina sistem tanaga surya sareng bagian anu paling penting tina sistem tanaga surya.Peranna nyaéta ngarobih tanaga surya janten énérgi listrik, atanapi ngirimkeunana ka batré pikeun neundeun, atanapi ngadorong beban.

Éféktivitas panel surya gumantung kana ukuran sareng kualitas sél surya sareng transparansi panutup pelindung/kaca.

Kauntungannana: efisiensi tinggi, umur panjang, instalasi gampang

Komponén Panel Surya

Panel Surya komponén
BR670~700G12

Sababaraha Model Popular Pikeun Milih

Mono

Poli

Satengah Sél

Sél

Satengah Sél

Sél

BR-M325-345W

BR-M310-330W

 

BR-P250-290W

BR-M360-380W

BR-M360-380W

 

BR-P300-340W

BR-M395-415W

     

BR-M435-455W

     

BR-M530-550W

     

BR-M580-600W

     

BR-M650-670W

     

Ngahasilkeun Léngkah Panel Surya

Léngkah Ngahasilkeun

Sababaraha Gambar Langkung Pikeun Masang

Sababaraha Gambar Langkung Pikeun Masang

Bungkusan tina Panel Surya

Bungkusan panel surya

Gambar kunjungan Pelanggan

Kalayan kamampuan ngarancang anu ngalaman, manufaktur canggih & alat-alat uji, grup kami langkung saé sareng langkung saé.Kami ngarepkeun gawé bareng sareng langkung seueur mitra sareng distributor surya pikeun ngembangkeun langkung seueur proyék pencahayaan pikeun nyiptakeun kerjasama win-win anu makmur.Kami di dieu ningali maju ka datangna anjeun.

Gambar kunjungan Pelanggan 1

Perusahaan kami

A. 14 + Taun Manufaktur & Exporting Pangalaman, dilarapkeun di leuwih ti 114 nagara kaasup PBB & LSM & proyék WB, Urang terang pasar surya ogé pikeun unggal Nagara.

B. Urang tiasa ngadamel desain anu cocog pikeun nyumponan pasar lokal sareng 1-3 Solusi pikeun dipilih.

C. Quality Assure: Métode 3T Control Quality The.

D. Masang Layanan Instalasi Pidéo sareng Pandu Loka Sadia upami anjeun gaduh Pesenan Wadahna.

bengkel 1
2. Bengkel Surya BR
6. Bengkel Surya BR
Uji coba 3
3. Bengkel Surya BR
4. Bengkel Surya BR
bengkel 5

Sertipikat kami

Sertipikat 22
12.8V CE bijil

12.8V CE bijil

MSDS

MSDS

UN38.3

UN38.3

CE

CE

ROHS

ROHS

TUV n

TUV

Upami Anjeun hoyong Mitra sareng Kami, Mangga Taros Kami

Dear Sir Atawa Manajer Meuli,

Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun maca taliti, Mangga pilih model hayang anjeun sarta ngirim kami ku mail kalawan kuantitas purchasing hayang Anjeun.

Perhatikeun unggal modél MOQ nyaéta 10PC, sareng waktos produksi umum nyaéta 15-20 dinten kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telepon: +86-514-87600306

Surélék:sales@brsolar.net

Penjualan HQ: No.77 di Lianyun Jalan, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Addr .: Wewengkon Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Hatur nuhun deui kanggo waktos anjeun sareng ngarepkeun usaha babarengan pikeun pasar ageung Tata Surya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami