Taros Kami

Yangzhou Bright Solar Solutions Co., Ltd.

Alamat

No.77 di Jalan Lianyun, Kota Yangzhou,

Propinsi Jiangsu, PRChina

Surélék

Telepon

+86-13937319271

jam

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Bos 'Wechat

Bos 'Wechat

Whatsapp bos

Whatsapp bos

Platform Resmi

Platform Resmi

Punten Catet Rincian Kontak Anjeun Ngan Pikeun Usaha Di Perusahaan Kami,Kami Ngajamin Henteu Digunakeun Ka Pihak Ka-3.

1. Kami panyadia solusi tatasurya profésional sarta wholesaler.

2. Kualitas anu kahiji, reputasi anu paling penting, manajemén nyaéta yayasan, jasa nyaéta ikhlas.

3. Urang ngarojong ngembangkeun retailers jeung agén.

4. Kalayan bantosan BR SOLAR sareng kerja keras para nasabah, para nasabah janten langkung ageung sareng langkung ageung sareng sababaraha diantarana nyaéta No 1 atanapi top di pasarna.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami