Batré Gelled 12V200AH

Batré Gelled 12V200AH

Katerangan pondok:

Batré surya nyandak aturan anu penting dina pencahyaan surya, sareng jinis batré anu kami dianggo dina pencahyaan surya nyaéta Batré Asam Timbal sareng Batré Litium.Sareng Batré Asam Timbal ogé ngagaduhan sababaraha jinis anu béda.


Rincian produk

Tag produk

Ngeunaan Batre Solar Gelled

accu gelled milik klasifikasi ngembangkeun accu lead-asam.Métodena nyaéta nambahkeun agén gelling kana asam sulfat pikeun nyieun gél elektro-hidrolik asam sulfat.Batré éléktro-hidrolik biasana disebut batré koloid.

Batré Solar Klasifikasi

Batré Solar Klasifikasi

Fitur anu paling penting tina batré gél nyaéta kieu

● Pedalaman batré koloid utamana struktur jaringan porous SiO2 kalawan angka nu gede ngarupakeun sela leutik, nu mulus bisa mindahkeun oksigén dihasilkeun ku batré éléktroda positif kana piring éléktroda négatip, nu merenah pikeun éléktroda négatip nyerep tur ngagabungkeun;

● Jumlah asam dibawa ku batré gél badag, jadi kapasitas na dasarna sarua jeung batré AGM;

● batré koloid boga lalawanan internal badag jeung umumna teu boga ciri ngurangan-ayeuna alus;

● panas gampang nyebarkeun, teu gampang panas nepi, sarta kasempetan runaway termal leutik.

Sababaraha Gambar pikeun Batré Solar Gelled 12V 200Ah

Sababaraha Gambar pikeun Batré Solar Gelled 12V 200Ah

tegangan dipeunteun

Kapasitas (10hr, 1.80V/Sél)

Max ngurangan ayeuna

Max ngecas ayeuna

Self-discharge (25 ℃)

Disarankeun ngagunakeun suhu

Bahan Panutup

12V

200AH

30 Abdi10A (3 mnt)

≤0,25C10

≤3% / bulan

15 ℃ ~ 25 ℃

ABS

 

Ngagunakeun suhu

Tegangan Ngecas (25 ℃)

Mode ngecas (25 ℃)

Siklus hirup

Kapasitas Dipangaruhan ku Suhu

Ngaluarkeun: -45 ℃ ~ 50 ℃
Muatan: -20 ℃ ~ 45 ℃
Panyimpenan: -30 ℃ ~ 40 ℃

muatan ngambang: 13.5V-13.8V
muatan equalizing: 14.4V-14.7V

Ngambang muatan: 2.275±0.025V / sél
Parameter hawa: ± 3mV/Sél ℃
Daur muatan: 2,45 ± 0,05V / sél
Koéfisién Santunan Suhu
± 5mV/Sél ℃

100% DOD 572 kali
50% DOD 1422 kali
30% DOD 2218 kali

105% @ 40 ℃
90% @ 0 ℃
70% @ -20 ℃

 

Tegangan Termitation (V/Sél)

1H

3H

5H

10H

20H

50H

100H

120H

240H

1.7

106.2

48.28

32.27

20.81

10.75

4.52

2.45

2.17

1.15

1.75

104.08

47.79

31.69

20.52

10.5

4.35

2.29

2.03

1.07

1.8

102

47.33

31.2

20

10.25

4.2

2.2

1.89

1.01

1.85

97.92

47.07

30.6

19.17

9.75

4.03

2.05

1.77

0.92

1.9

94.01

46.65

30.15

18.77

9.58

3.91

1.99

1.69

0.87

1.95

89.88

45.72

29.52

17.73

8.92

3.63

1.88

1.61

0.83

12V 200Ah Batré Solar Gelled

Keunggulan Baterai Solar Gelled

● Real Héjo Power

alloy husus dipaké pikeun bahan plat batré, teu kaasup bahan ngabahayakeun kawas antimony na cadmium, jsb ka lingkungan.Sareng batréna ogé nganggo Gél-bahan Nano tinangtu, ku kituna moal mungkin pikeun ngabahekeun asam sanaos panutupna rusak.

● Résistansi internal Low

Ngagunakeun clapboard lalawanan low-internal diimpor sarta karajinan husus bisa ngantep batré gelled boga kaunggulan lalawanan internal low, kapasitas batré alus tur kinerja ngurangan efisiensi tinggi.

● Low Laju timer discharging

Kirang ti 3% unggal bulan, Timbal-Asam kirang ti 15% numutkeun Standar Batre Cina.

● Laju Gassing Low

Laju gassing accu gelled ngan 5% tina accu disegel biasa.

Desain lila-hirup

The lifespan leuwih gede ti 1000 kali dina 25 ℃, batré biasa ngan 600 kali ku Standar Industri.Jangka umurna bakal béda-béda pisan sareng kumaha dianggo, kumaha dijaga sareng dicas, suhu, sareng faktor sanésna.Tapi biasana 5-8 taun.

● Rentang Suhu Lega

-30 ℃ nepi ka 55 ℃, Adaptasi ogé dina suhu béda jeung muatan jeung kaayaan ngurangan

● pangabisa recovery ngurangan pisan alus

Lamun discharging ampir 0V, teras pondok bipolar batré pikeun 24 Hrs jeung ngecas deui pinuh tur beroperasi 5 kali.Batréna tiasa nyéépkeun 90% tina kapasitas awal nalika dicas ka 10.5V unggal waktos.

Perbandingan antara batré surya urang sareng anu sanés

Babandingan

Ngahasilkeun Léngkah Batré Solar

Ngahasilkeun Léngkah Batré Solar
Léngkah-léngkah Ngahasilkeun Batré Surya 1

Bungkusan Gambar pikeun Batré Solar

Gambar bungkusan 1
Gambar bungkusan 4
Gambar bungkusan 3
Gambar bungkusan 2

Perusahaan kami

Yangzhou Bright Solar Solutions Co.,Ltd, Didirikeun taun 1997, ISO 9001:2000, CE&EN, RoHS, IEC, SONCAP, PVOC & COC,SASO, CIQ, FCC, CCPIT, CCC, IES, TUV, IP67, Produsén anu disatujuan AAA sareng Ékspor pikeun Lampu Jalan Surya, Jalan LEDLampu, Batré Solar & Batré UPS, Panel Surya, Controllers Surya, Kit Pencahayaan Imah Solar, jsb.Solutions Co.,Ltd, geus salawasna taat kana konsép jalma-berorientasi, sains jeung téhnologi munggaran, hemat energi, lowcarbon,jeung palayanan sosial.produk BRSOLAR geus hasil dilarapkeun di leuwih ti 114 nagara, hired well-dipikawanohahli dina industri Solar.

12.8V 300Ah Litium Beusi Phosp7

Sertipikat kami

Sertipikat 22
12.8V CE bijil

12.8V CE bijil

MSDS

MSDS

UN38.3

UN38.3

CE

CE

ROHS

ROHS

TUV n

TUV

Upami Anjeun hoyong Mitra sareng Kami, Mangga Taros Kami

Dear Sir Atawa Manajer Meuli,

Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun maca taliti, Mangga pilih model hayang anjeun sarta ngirim kami ku mail kalawan kuantitas purchasing hayang Anjeun.

Perhatikeun unggal modél MOQ nyaéta 10PC, sareng waktos produksi umum nyaéta 15-20 dinten kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telepon: +86-514-87600306

Surélék:sales@brsolar.net

Penjualan HQ: No.77 di Lianyun Jalan, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Addr .: Wewengkon Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Hatur nuhun deui kanggo waktos anjeun sareng ngarepkeun usaha babarengan pikeun pasar ageung Tata Surya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami