LFP-48100 Litium Beusi Fosfat Batré

LFP-48100 Litium Beusi Fosfat Batré

Katerangan pondok:

Sistem batré litium beusi fosfat LFP-48100 mangrupikeun unit sistem batré standar, para nasabah tiasa milih sajumlah LFP-48100 numutkeun kabutuhanna, ku ngahubungkeun paralel pikeun ngabentuk pak batré kapasitas anu langkung ageung, pikeun nyumponan kabutuhan suplai kakuatan jangka panjang pangguna. Produk utamana cocog pikeun aplikasi neundeun énergi kalawan suhu operasi tinggi, spasi instalasi kawates, waktos powerbackup panjang tur hirup layanan panjang.


Rincian produk

Tag produk

LFP-48100 Litium Beusi Fosfat Batré

Sababaraha Gambar tina batré litium LFP-48100

Batré 48V Litium Beusi Fosfat
51.2V 100AH ​​Litium Beusi Fosfat Batré
Batré 51.2V 200AH Litium Beusi Fosfat

Spésifikasi Batré Litium LFP-48100

produk

Tegangan nominal

Kapasitas nominal

Diménsi

Beurat

LFP-48100

DC48V

100Ah

453 * 433 * 177 mm

≈48kg

Barang

Nilai parameter

Tegangan Nominal (v)

48

Rentang Tegangan Gawé (v)

44.8-57.6

Kapasitas Nominal (Ah)

100

Énergi Nominal (kWh)

4.8

Max.Power Charge/Discharge Ayeuna(A)

50

Tegangan muatan (Vdc)

58.4

Harti panganteur

bagian ieu elaborates fungsi panganteur tina panganteur hareup alat.

batré litium LFP-48100

Barang

Ngaran

Harti

1

SOC

Jumlah lampu héjo nembongkeun kakuatan sésana.Tabel 2-3pikeun detil.

2

ALM

Lampu beureum kedip-kedip nalika alarm lumangsung, lampu beureum salawasna on salila status panyalindungan.After kaayaan panyalindungan pemicu isrelieved, éta bisa otomatis

3

lumpat

Lampu héjo kedip-kedip salila mode sayaga jeung ngecas.Lampu héjo salawasna hurung nalika disc

4

TAMBAHAN

saklar DIP

5

BISA

Komunikasi port cascade, ngarojong komunikasi CAN

6

SA485

Komunikasi port cascade, ngarojong 485 komunikasi

7

RS485

Komunikasi port cascade, ngarojong 485 komunikasi

8

Res

Reset switch

9

kakuatan

switch kakuatan

10

stop kontak positif

Output batré positif atawa paralel positif lin

11

stop kontak négatip

Output batré négatip atanapi paralel négatip lin

Témbongkeun pabrik

Tampilan Pabrik Surya BR 1
Tampilan Pabrik Surya BR 2
Tampilan Pabrik Surya BR 3
Tampilan Pabrik Surya BR 4

Bungkusan Gambar pikeun Batré LiFePo4

Bungkusan Gambar pikeun Batré LiFePo4 1

Perusahaan kami

Yangzhou Bright Solar Solutions Co., Ltd. Diadegkeun taun 1997, ISO9001: 2015, CE, EN, RoHS, IEC, FCC, TUV, Soncap, CCPIT, CCC, produsén disatujuan AAA sareng eksportir lampu jalan surya, lampu jalan LED, perumahan LED, batré surya, panel surya, controller surya sarta solar home lighting system.Overseas Éksplorasi jeung Popularitas: Urang kungsi hasil dijual lampu jalan surya urang jeung panels surya ka pasar luar negeri kayaning Filipina, Pakistan, Kamboja, Nigeria, Kongo, Italia, Australia, Turki, Yordania, Irak, UAE, India,, Méksiko, jsb Jadi No 1 of HS 94054090 dina industri solar dina 2015. Penjualan bakal tumuwuh dina laju 20% nepi ka 2020. Urang ngaharepkeun cooperate jeung leuwih mitra jeung distributor pikeun ngamekarkeun deui bisnis pikeun nyieun makmur win-win partnerships.OEM / ODM sayogi.Wilujeng sumping mail patarosan anjeun atanapi nelepon.

12.8V 300Ah Litium Beusi Phosp7

Sertipikat kami

Sertipikat 22
12.8V CE bijil

12.8V CE bijil

MSDS

MSDS

UN38.3

UN38.3

CE

CE

ROHS

ROHS

TUV n

TUV

Kaayaan Darurat

1. Batré bocor
Upami pak batré bocor éléktrolit, ulah kontak sareng cairan atanapi gas anu bocor.Lamun hijikakeunaan zat bocor, geuwat laksanakeun tindakan dijelaskeun di handap.
Inhalation: Évakuasi wewengkon nu kacemar, sarta neangan perhatian médis.
Kontak jeung panon: Bilas panon ku cai ngocor salila 15 menit, sarta neangan perhatian médis.
Kontak jeung kulit: Ngumbah wewengkon nu dimaksud ku sabun jeung cai, sarta neangan médisperhatian.
Ingestion: Induksi utah, sarta neangan perhatian médis.

2. Seuneu
MOAL CAI!Ngan ukur pemadam seuneu Hfc-227ea anu tiasa dianggo;lamun mungkin, mindahkeun pak batré
ka tempat anu aman sateuacan kahuruan.

3. Batré baseuh
Upami pak batréna baseuh atanapi kacemplung dina cai, ulah ngantep jalma ngaksésna, teras kontakdistributor atawa dealer otorisasi pikeun rojongan teknis.

4. Batré ruksak
Batré anu ruksak bahaya sareng kedah diurus kalayan ati-ati.Aranjeunna teu paspikeun pamakéan sarta bisa ngabalukarkeun bahaya pikeun jalma atawa harta.Upami pak batré sigana ruksak,pak eta dina wadah aslina, sarta balikkeun ka dealer otorisasi.

CATETAN:
Batré anu ruksak tiasa bocor éléktrolit atanapi ngahasilkeun gas anu gampang kaduruk.

Upami Anjeun hoyong Mitra sareng Kami, Mangga Taros Kami

Dear Sir Atawa Manajer Meuli,

Hatur nuhun pikeun waktos Anjeun maca taliti, Mangga pilih model hayang anjeun sarta ngirim kami ku mail kalawan kuantitas purchasing hayang Anjeun.

Perhatikeun unggal modél MOQ nyaéta 10PC, sareng waktos produksi umum nyaéta 15-20 dinten kerja.

Mob./WhatsApp/Wechat/Imo.: +86-13937319271

Telepon: +86-514-87600306

Surélék:sales@brsolar.net

Penjualan HQ: No.77 di Lianyun Jalan, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Addr .: Wewengkon Industri Kota Guoji, Kota Yangzhou, Propinsi Jiangsu, PRChina

Hatur nuhun deui kanggo waktos anjeun sareng ngarepkeun usaha babarengan pikeun pasar ageung Tata Surya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami