Partisipasi BR Solar dina Canton Fair parantos suksés disimpulkeun

Minggu kamari, urang réngsé paméran Canton Fair 5 poé.Kami geus ilubiung dina sababaraha sesi tina Canton Fair dina suksesi, sarta dina unggal sési tina Canton Fair geus patepung loba konsumén jeung babaturan jeung jadi mitra.

Hayu urang tingali poto-poto Canton Fair!

 

Canton Fair 1 Canton Fair 2 Canton Fair3 Canton Fair4 Canton Fair5

 

Poto-poto di luhur ngan ukur bagian sakedik.Thesuryaindustri énergi aktip sakumaha kantos, upami anjeun ogé kabetot, mangga ngahubungan kami!

BR Solar nyaéta Produsén profésional sarta éksportir kalawan leuwih ti 18 taun pangalaman pikeun sistem tanaga surya, panel surya, batré surya, batré litium, lampu jalan surya, pompa cai surya, jsb Produk kami anu hasil dilarapkeun di 159 nagara jeung wewengkon.

Naon anu anjeun ngantosan?Ngan ngahubungan kami Ayeuna!Kami di dieu ngantosan anjeun!

Attn: Tuan Frank Liang

Mob./WhatsApp/Wechat: + 86-13937319271

Email: sales@brsolar.net


waktos pos: Apr-28-2024