News parusahaan

  • Partisipasi BR Solar dina Canton Fair parantos suksés disimpulkeun

    Partisipasi BR Solar dina Canton Fair parantos suksés disimpulkeun

    Minggu kamari, urang réngsé paméran Canton Fair 5 poé.Kami geus ilubiung dina sababaraha sesi tina Canton Fair dina suksesi, sarta dina unggal sési tina Canton Fair geus patepung loba konsumén jeung babaturan jeung jadi mitra.Hayu urang tingali poto-poto Canton Fair!...
    Maca deui
  • Sibuk Désémber BR Solar

    Sibuk Désémber BR Solar

    Ieu téh bener sibuk Désémber.Penjual BR Solar sibuk komunikasi sareng para nasabah ngeunaan syarat pesenan, insinyur sibuk ngarancang solusi, sareng pabrik sibuk produksi sareng pangiriman, bahkan nalika nuju Natal.Salila periode ieu, kami ogé nampi seueur ...
    Maca deui
  • 134th Canton Fair sumping ka tungtung suksés

    134th Canton Fair sumping ka tungtung suksés

    Lima dinten Canton Fair parantos réngsé, sareng dua stan BR Solar rame unggal dinten.BR Solar tiasa salawasna narik seueur palanggan dina paméran kusabab produk kualitas luhur sareng palayanan anu saé, sareng salesman urang tiasa masihan para nasabah inpormasi anu aranjeunna ...
    Maca deui
  • LED Expo Thailand 2023 parantos suksés ayeuna

    LED Expo Thailand 2023 parantos suksés ayeuna

    Héy, dulur!Tilu dinten LED Expo Thailand 2023 parantos suksés dinten ayeuna.Urang BR Solar patepung loba klien anyar dina pameran.Hayu urang tingali sababaraha poto ti adegan munggaran.Kalolobaan konsumén paméran museurkeun modul Solar, éta écés yén énergi anyar ...
    Maca deui
  • Solartech Indonesia 2023 Édisi ka-8 Pinuh dina Ayunan

    Solartech Indonesia 2023 Édisi ka-8 Pinuh dina Ayunan

    Solartech Indonesia 2023 édisi ka-8 pinuh dina ayunan.Dupi anjeun angkat ka pameran?Simkuring, BR Solar mangrupakeun salah sahiji exhibitors.BR Solar dimimitian ti kutub lampu surya ti 1997. Salila belasan taun kaliwat, urang geus laun dijieun tur diékspor LED Lampu Jalan, Solar Lampu jalan ...
    Maca deui
  • Wilujeng sumping klien ti Uzbékistan!

    Wilujeng sumping klien ti Uzbékistan!

    Minggu kamari, klien sumping jauh ti Uzbekistan ka BR Solar.Urang némbongkeun anjeunna sabudeureun tetempoan éndah Yangzhou.Aya hiji sajak Cina heubeul ditarjamahkeun kana basa Inggris salaku "Sobat kuring geus ninggalkeun kulon dimana Konéng ...
    Maca deui