Partnership jeung Promosi

BR SOLAR mangrupikeun produsén profésional sareng éksportir pikeun sistem tanaga surya & Panel Surya & Batré Solar & Inverter, jsb

+14 Taun Pangalaman Manufaktur & Ékspor, BR SOLAR parantos ngabantosan sareng ngabantosan seueur Konsumén pikeun ngembangkeun pasar kalebet organisasi Pamaréntah, Menteri Energi, Badan PBB, LSM & proyék WB, Pemborong, Pamilik Toko, Kontraktor Teknik, Badan PBB, Sakola, Rumah Sakit, Pabrik, jsb.

Produk BR SOLAR suksés dilarapkeun di langkung ti 114 Nagara.Kalayan bantosan BR SOLAR sareng kerja keras para nasabah, para nasabah janten langkung ageung sareng langkung ageung sareng sababaraha diantarana nomer 1 atanapi top di pasarna.

Ieu sababaraha conto konsumén urang:

asaa

Di luhur mangrupikeun agén perusahaan kami di Kamerun.Diadegkeun dina 2013. Ti jualan taunan awal puluhan rébu ka jualan taunan ayeuna sababaraha juta, kami geus dibikeun pitulung greatest duanana dina tahap awal publisitas jeung sumber konsumén.Konsumén nyadiakeun solusi paling profésional sarta ongkos-éféktif pikeun mempermudah pesenan.

fasf

Somali Client diadegkeun dina 2008 kalayan misi pikeun nyangking solusi énergi renewable anu bersih, murah sareng sustainable ka Somalia.Produk utama anu dijual nyaéta sistem surya photovoltaic, kulkas surya sareng pompa cai surya.

Ti perusahaan anu ngan ukur 2 atanapi 3 karyawan di awal dugi ka perusahaan anu langkung ti 30 karyawan ayeuna, kami, BR SOLAR, parantos aya sareng aranjeunna sareng parantos masang langkung ti 2000 solusi énergi babarengan.Seueur organisasi kalebet UNDP, UNHCR, ICRC, DAI-TIS, CARE International, Save the Children and Somalia Stability Fund parantos konsultasi ka kami pikeun nasihat, desain, palaksanaan sareng dukungan operasi pikeun sagala rupa proyék énergi anu tiasa diperbaharui.

salaku

Nalika palanggan Filipina ieu mimiti ngahubungi BR SOLAR kami, éta utamina ngajual lampu jalan surya.Dina prosés komunikasi anu langkung jero engké, kami nyarankeun sistem tanaga surya ka anjeunna.Saatos sababaraha taun pangwangunan, pangsa penjualan tata surya di perusahaan 60% -70% tina total penjualan, sareng penjualan taunan langkung ti 2 juta.Anjeunna nganuhunkeun pisan ka BR SOLAR pikeun ngabantosan anjeunna ngalegaan karirna.

gasfas

Dimana aya paménta, aya BR SOLARIraha waé Aya Persyaratan, Aya Palanggan Kami Peryogikeun BR SOLAR, kami bakal aya sareng palanggan kami.

asvas

BR SOLAR dipikanyaho diantara urang asingWilujeng sumping ngahubungan kami pikeun jadi agén kami, mangga ngahubungan:sales@brsolar.net+86-13937319271,Mugia anjeun tiasa janten bos salajengna.

Ieu sababaraha produk dina promosi:

abgsdb

Hubungi kami ayeuna pikeun kéngingkeun harga khusus anu pangahirna.

Attn: Mr Frank Liang Mob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271 Mail:sales@brsolar.net

Upami anjeun nyandak potret layar halaman ieu sareng @tell produk anu anjeun pikahoyong,kami bakal masihan anjeundeui 1% diskon.

Wilujeng sumping ngahubungi kami pikeun nempatkeun pesenan janten agén kami sareng kéngingkeun dukungan BR SOLAR.