Sistem Tenaga Surya populér, Panel Surya, Batré Litium di Éropa

Sistem Tenaga Surya populér, Panel Surya, Batré Litium di Éropa

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Produsén profésional sarta Éksportir

1.1 Kalayan pangalaman 14+ taun, BR Solar parantos ngabantosan sareng ngabantosan seueur Konsumén pikeun ngembangkeun pasar kalebet organisasi Pamaréntah, Departemen Energi, Badan PBB, LSM & proyék WB, Pemborong, Pamilik Toko, Kontraktor Téknik, Sakola, Rumah Sakit, Pabrik, jsb.

1.2 Produk BR Solar suksés dilarapkeun di langkung ti 114 Nagara.

1.3 Sadaya Jenis Sértipikat Umum, ngajantenkeun kami ngajalankeun kalolobaan proyék:

ISO 9001:2000, CE&EN, RoHS, IEC, SONCAP, PVOC & COC, SASO, CIQ, FCC, CCPIT, CCC, IES, TUV, IP67, AAA, jsb.

Kaayaan Pasar Ayeuna: Éropa

Éropa parantos janten pamimpin produksi énergi sareng mangrupikeun bagian penting tina bentang énergi global.Krisis énergi ayeuna di Éropa geus maksa produksi énergi pikeun pindah ka bentuk greener énergi, kaasup tanaga surya.Dina nyanghareupan krisis énérgi ieu, tanaga surya gaduh kaunggulan anu unik tibatan bentuk énergi anu tiasa diperbaharui.Sanaos tanaga surya mahal sareng nyéépkeun waktos pikeun nyetél, éta nyayogikeun kasempetan anu saé pikeun nyumponan paménta énergi sareng ngirangan polusi sareng émisi gas rumah kaca.Sajaba ti éta, tanaga surya téh renewable, loba pisan, jeung ongkos-kompetitif.

Uni Éropa ayeuna nuju ngusahakeun diversifikasi sumber tanaga sareng merangsang produksi energi terbarukan.Ieu merlukeun investasi anyar dina sumber énergi renewable, kaasup tanaga surya.Uni Éropa parantos ngalaksanakeun sababaraha kawijakan pikeun ngamajukeun pamekaran industri surya, sapertos Tarif Feed-in sareng Directive Energy Renewable Energy.Salaku tambahan, Komisi Éropa ogé parantos netepkeun targét 30% sadaya listrik anu diproduksi tina sumber anu tiasa dianyari ku 2030.

Produk populér di Éropa nyaéta saperti kieu

Solar-System-Banner

Sistim tanaga surya:

ON/OFF Grid Tatasurya: 3KW-300KW

Batré Energy Storage System: 30KW-2MW

Sistem Tatasurya portabel: 5W 30W 300W 500W 1KW-5KW

Modél panas di Jerman / Ukraina:5KW 10KW 30KW

Panel-Banner

Panel surya:

Satengah Cell Solar Panel: 325W-670W

Sadaya Panel Surya Hideung: 300W-600W

Panel Surya Leutik: 20W-360W

Modél panas di Jerman / Ukraina:100W 450W 550W 670W

Litium-Batre-Banner

Batré Litium:

12.8V: 100AH-300AH

25.6V: 100AH-300AH

48V: 100AH ​​200AH

51.2V: 100AH ​​200AH

96V-844.8V & luhur

Modél panas:12.8V100AH ​​48V100AH ​​48V200AH 51.2V100AH ​​51.2V200AH

Gelled-Aki-Banner

Batré Gelled:

Batré 12V Gelled: 12AH-250AH

Batré Gelled 2V: 200AH-3000AH

Batré 12V OPzV: 60AH-200AH

Batré 2V OPzV: 200AH-3000AH

Modél Panas:12V200AH 2V3000AH

Inverter-Banner

Inverter surya:

Sadaya Dina Hiji Inverter: 5KW-12KW

Pareum Grid Inverter: 0.5KW-500KW

Hybrid Inverter: 5KW-500KW

Modél panas di Jerman / Ukraina / Bulgaria:5KW 10KW

Upami Anjeun hoyong Mitra sareng Kami, Mangga Taros Kami

Énergi tanaga surya janten langkung diaksés sareng populer di kalangan konsumen padumukan, komérsial, sareng industri, anu parantos nguntungkeun pisan tina penghematan biaya anu diwujudkeun ku ngamangpaatkeun énergi anu tiasa diperbaharui ieu.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun tapak di pasar ieu, mangga ngahubungi kami anu ngalaman pikeun detil.

Attn:Tuan Frank LiangMob./WhatsApp/Wechat:+86-13937319271Surat: sales@brsolar.net

Hatur nuhun pikeun maca anjeun.Mudah-mudahan urang tiasa meunang kerjasama win-win.

Wilujeng sumping panalungtikan anjeun ayeuna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami