Proyék

  • Tatasurya di Libanon-BR SOLAR

    Sistem Tatasurya di Libanon-BR SOLAR Naha anjeun masih hariwang ngeunaan kakurangan listrik?BR Solar kami tiasa nyayogikeun anjeun seueur listrik, salami anjeun aya di tempat anu seueur sinar panonpoé....
    Maca deui
  • Sistem tatasurya di Bénin-BR SOLAR

    Sistem tatasurya di Bénin-BR SOLAR BR SOLAR-gambar pamasangan énggal urang Bénin pikeun sistem tatasurya 5KW, Panels, batré, inverter, kotak combiner, sareng sajabana, sadaya set anu diproduksi ku kami.Hormat ngabagéakeun anjeun tiasa mendakan kami pikeun ngahasilkeun pikeun anjeun....
    Maca deui
  • BR Solar nampi seueur eupan balik ngeunaan sistem tatasurya

    BR Solar nampi seueur tanggapan ngeunaan sistem tatasurya Bulan Kompetisi Penjualan BR Solar parantos réngsé.Unggal manajer penjualan ngagaduhan prestasi anu saé, sareng BR Solar nampi seueur pesenan énggal.Hatur nuhun pikeun kapercayaan klien kami....
    Maca deui
  • BR SOLAR 5KW Pareum Grid Sistim Tatasurya

    BR SOLAR 5KW Off Grid Solar System BR SOLAR 5KW Off Grid Solar System Instalasi di tempat klien kami Diterapkeun dina Kulawarga, Ladang, Gedong, Désa, Pabrik, Sakola...... Kalayan solusi anu pas & harga kompetitif & kualitas anu saé, anjeun bakal wilujeng sumping...
    Maca deui
  • Pamasangan Pompa Surya "BR" Di Maladéwa

    Pamasangan Pompa Surya "BR" Di Maladéwa Dina bulan Pebruari 2020, kami nampi patarosan pikeun 85 sét pompa cai surya ti Maladéwa.Paménta palanggan éta 1500W sareng nyarioskeun ka kami sirah sareng laju aliran.Salesperson kami gancang mendesain set lengkep solusi ...
    Maca deui